Броварський суд випустив під домашній арешт колишнього правоохоронця, який збив матір з донькою

24 березня у Броварському суді відбулося засідання у справі колишнього поліцейського Михайла Лудченка. 4 жовтня 2020 року він на смерть збив жінку і травмував її доньку. Про це повідомляє 5 КАНАЛ

Потерпілі в ДТП

Потерпілі в ДТП

Суддя змінила запобіжний захід експравоохоронцю із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. 

Прокурорка Тетяна Ковальчук клопотала про продовження запобіжного заходу на 60 діб. Її підтримала представниця постраждалої в ДТП Марини Чамари Тетяна Микульська.

Зі слів прокурорки, термін запобіжного заходу діяв до 27 березня. Потребу продовжити строк тримання під вартою вона аргументувала, зокрема, тяжкими наслідками ДТП, відмовою Михайла Лудченка проходити медекспертизу на визначення стану сп’яніння, а також тим, що експравоохоронець після ДТП намагався втекти на своєму авто, проте врізався в дерево. Тетяна Ковальчук акцентувала, що наявні численні свідки тих подій.

Михайло Лудченко зазначив, що до моменту ДТП він не притягувався за скоєння злочинів. Чоловік попросив дати йому можливість перебувати вдома з родиною. Зі слів обвинуваченого, дружина не працює, в подружжя маленькі діти.

Окрім того, судячи зі слів присутніх, мати обвинуваченого Діана Лудченко, депутатка ради Броварської ОТГ від команди Ігоря Сапожка «Єдність», перераховувала кошти на рахунки потерпілої родини. Суддя загалом нарахувала 60 тис. грн від родини обвинуваченого.

Нагадуємо, у Броварах п’яний поліцейський на пішохідному переході наїхав на двох жінок – матір і донькуМати від отриманих травм померла, донька – в лікарні. Як вдалося з’ясувати кореспондентці «5-го каналу» Ірині Саєвич, водій є сином працівниці Київської міськради і кандидатки в депутати на місцевих виборах від партії Віталія Кличка. Дружина винуватця ДТП пропонувала потерпілим гроші.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *