Василь Володін проінспектував роботу медичної та освітньої сфер у Броварах

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін проінспектував медичну та освітню інфраструктуру на території Броварів.

Як стало відомо KV, перевірку він здійснив 10 вересня, в рамках робочої поїздки до міста. Насамперед Василь Володін оглянув, як проходить будівництво школи по вулиці Симона Петлюри.

“Роботи розпочались у 2019 році. Наразі корпус школи вже звели, системи тепло-, водо- та електропостачання облаштували також. Тепер будівельники перейшли до виконання внутрішніх робіт. Після завершення об’єкта з’явиться близько тисячі нових місць для місцевих школярів”, – зазначив очільник регіону.

Також він завітав до центру з комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Зараз у закладі отримують допомогу 208 дітей із різними діагнозами.“У будівлі, де розташовується заклад, також знаходяться терцентр і районне управління соцзахисту. Найближчим часом працівники соцзахисту переїдуть працювати в інше місце. Це дасть змогу  розширити центр. Переконаний, що такі зміни тільки позитивно вплинуть на роботу закладу. Тим більше, що збільшення площі є дуже необхідним, адже у центрі працюють групи стаціонарного перебування дітей та групи амбулаторного прийому”, – зазначив Василь Володін.

Наприкінці робочої поїздки він проінспектував хід вакцинальної кампанії у Броварах. Зокрема завітав до амбулаторії сімейної медицини №7.“Київщина залишається серед областей-лідерів за кількістю щеплень. Проте ще раз акцентую: коронавірус знову почав набирати обертів. Кількість хворих збільшується. Тож потурбуйтесь про своє здоров’я і вакцинуйтесь. Зараз така можливість є, і регіон має в наявності вакцини від різних виробників”, – наголосив Василь Володін.

Нагадаємо, сьогодні в Броварах почав функціонувати “активний” парк, який створили в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Активні парки – локації здорової України”.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *