Де в Україні можна купити квартиру за дві тисячі доларів: варіанти найдешевшої нерухомості

В Україні за кілька тисяч доларів можна купити квартиру у невеликому населеному пункті. При цьому до найближчого великого міста доведеться добиратися кілька годин на транспорті.

Це випливає з даних великого порталу нерухомості. У селі Красівське Дніпропетровської області за 2 тисячі доларів можна купити квартиру площею 27 квадратів. І хоча автор оголошення стверджує, що необхідно провести «косметичний ремонт», у приміщеннях немає стель, ймовірно, його неодноразово затоплювали.

Як виглядає квартира за 2 тис. доларів

«Продам квартиру в селі Красівське. Однокімнатна з ремонтом, але потрібен косметичний ремонт, оскільки 6 років у квартирі ніхто не живе. Поруч садок, школа, магазини, майданчик. Поруч місто – 20 хв їзди. Ходить автобус 4 рази на день», – йдеться в оголошенні.

Де знаходиться Красівське

У смт Ладан на Чернігівщині за 1700 доларів можна купити квартиру площею 27 квадратів. Житло знаходиться в одноповерховому будинку і також потребує капітального ремонту.

Квартира за 1700 доларів

«Однокімнатна квартира 27 квадратів в одноповерховому будинку біля лікарні, центр. Централізоване опалення. Є вода і водовідведення, є можливість зробити санвузол. Додатково є сарай з погребом і дві невеликі земельні ділянки», – йдеться в оголошенні.

Де знаходиться Ладан

На Полтавщині у селі Вороньки можна купити досить велику квартиру площею 45 квадратів. Житло коштує 2 тис доларів. У квартирі є балкон.

Як виглядає одна з найдешевших квартир

«Квартира в центрі села Вороньки. Чорнухинського району. Потребує ремонту», — йдеться в оголошенні. У квартира потребує капітального ремонту.

Де знаходиться село Вороньки

Зазначимо, в Україні згідно з будівельними нормами мінімальна площа однокімнатної квартири має становити 30 квадратів. При цьому на ринку нерухомості можна зустріти варіанти квартир площею менше 20 квадратних метрів.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *