«Діткам довелося ампутувати ніжки»: Вакарчук побував у лікарні, де рятують людей з Маріуполя

Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук побував у лікарні, де зустрівся з дітьми, постраждалими від зброї окупантів. Артист зазначив, що це найстрашніше, що він коли-небудь знімав.

«Ви, напевно, чули, що ці діти разом з дорослими намагалися вирватися з блокадного Маріуполя. Цивільні люди зі своїми дітьми, на своїх авто, великою колоною виїжджали. І по них був відкритий вогонь окупантами. Російські загарбники поранили кількох дітей. Деяким діткам довелося ампутувати ніжки», — написав Вакарчук на своїй сторінці в Facebook.

Багатьох поранили, серед них є діти. Мирні українські діти, які не є небезпечними для росіян. Але по них все одно відкрили вогонь.

false
facebook.com/sviatoslav.vakarchuk
false
facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

«Світ повинен бачити злочини збоченців з Росії! Світ повинен готуватися до найбільшого міжнародного трибуналу з часів Нюрнберга. Не знаю, чи є ще сенс шукати людяності там, але одне відео записав для матерів російських вбивць», — підсумував Вакарчук.

Нагадаємо, російські військові проводять псевдоевакуацію з тимчасово контрольованих окупантами районів блокадного Маріуполя. Жителів міста вивозять до Росії, при цьому забирають документи.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *