Завершився груповий етап футбольної Ліги учасників АТО

У всіх дивізіонах по Україні відбулись закриття групового етапу вже 6-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2020. Головний трофей сезону — Кубок Героїв АТО. Він є перехідним і кожен переможець сезону володіє ним протягом одного року, до наступного сезону. Назва команди-переможця вигравіювана на Кубкові. Таким чином вписуються імена наших героїв в історію футболу Ліги учасників АТО.

По чотири кращих команди з шести дивізіонів та загалом 24 кращі команди із 96 учасників групового етапу чемпіонату вийдуть до фінальної частини на Кубок Героїв АТО 06-14 жовтня в місті Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, де буде традиційно розіграний головний трофей сезону КУБОК ГЕРОЇВ АТО до дня захисника України 14 жовтня.

В останньому турі Ліги учасників АТО Група «Північ» броварський ФК «Побратим» зустрівся з місцевим ФК «Президентський полк»». Броварські «побратими» в першому таймі вчинили гідний опір супернику, про що свідчить результат на табло, 3:3, але все ж в другому посупилися – 5:7, показавши гарну гру і «бійцівський» характер.  Після чотирнадцяти зіграних матчів ФК «Побратим» має в активі три перемоги і він завершив виступи в дивізіоні «Північ» у середині турнірної таблиці серед команд-учасниць дивізіону.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *