Закінчення навчального року

В п’ятницю, 28 травня, у більшості навчальних закладів Броварської міської територіальної громади закінчено навчальний процес.

Шкільний рік, який був здебільшого дистанційним, закінчився. Діти, батьки, педагоги – усі сьогодні мають піднесений настрій, адже навіть в умовах карантину шкільне життя приносило яскраві моменти та нові цікаві шляхи для здобування знань.
1344 випускники 9-х класів, серед яких 89 закінчили навчання з відзнакою, та 735 випускників 11-х класів, в тому числі 14 «срібних» та 41 «золотий» медаліст, наразі стоять перед непростим вибором подальшої долі – куди піти вчитися. Ми бажаємо молоді зробити правильний вибір та поповнити ряди успішного студентства.
Усі школярі Броварської МТГ, окрім початкової ланки Броварської гімназії ім.С.Олійника, яка продовжить навчання до 11 червня та вихованців Броварського навчально-виховного об’єднання, які ще продовжать вчитися до 18 червня, йдуть на канікули.
Бажаємо дітям гарно відпочити, набратися сил на наступний навчальний рік, а батьків та педагогів вітаємо з закінченням чергового освітнього етапу.
 
 
 
 
 
 
 
 
На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 6 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 16 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 21 людина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та у приміщенні
 
На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *