Зустріч Броварського міського голови з Послом Королівства Нідерландів в Україні

19 липня 2021 року відбулась зустріч міського голови Ігоря Сапожка із делегацією Посольства Королівства Нідерландів в Україні на чолі із Послом Йеннес де Мол, яка з офіційним візитом відвідала місто Бровари. Броварський міський голова надав інформацію про Броварську міську територіальну громаду: її життя, інфраструктуру, внутрішню політику, промисловість, окреслив плани на майбутнє.


Зважаючи на те, що броварські підприємства, установи та організації здійснюють широкомасштабну міжнародну діяльність, наша громада зацікавлена у розширенні горизонтів взаємовигідної співпраці.


Особливу увагу міський голова приділив розвитку економічного співробітництва, проінформувавши про роботу підприємств-виробників продукції, яка може бути конкурентноздатною на європейському ринку. До економічної місії Посольства Нідерландів були передані буклети щодо продукції броварських підприємств, а також комерційні пропозиції англійською мовою, які в подальшому будуть поширюватись на різноманітних форумах та виставках з метою інформування не тільки нідерландських, а також європейських клієнтів щодо української продукції, яка відповідає європейським стандартам та заслуговує на визнання на європейському ринку.


У ході зустрічі обговорювались питання щодо соціального партнерства. Так, пан Йеннес де Мол наголосив, що знає про діяльність ДП «Зееландія» зі 100% інвестиціями із Нідерландів, зазначивши, що це підприємство заслуговує на увагу не лише завдяки випуску широкого спектру сировини та інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловості, сертифікованої згідно вимог стандарту FSSC 22000, а також своїми соціальнимипроєктами: пекарня «21.3», в якій проходять стажування та навчання учні старших класів школи «Перспектива 21/3»; кафе «21.3», де працюють особи з обмеженими можливостями, готується до відкриття «Центр соціально-трудової адаптації для молоді з синдромом Дауна, аутизмом та інтелектуальними порушеннями». На думку Посла, надзвичайно важливо, що в громаді приділяється надзвичайна увага різним категоріям населення, де кожен може знайти собі місце за інтересом та покликанням.


У кінці зустрічі сторони обмінялися символічними подарунками та висловили сподівання на продовження започаткованої співпраці заради добробуту обох народів.

 

Відділ інвестицій та зовнішніх зв’язків
Управління економіки та інвестицій

image

image

image

image

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *