З’явились подробиці справжньої біографії ексголови Броварської РДА Біркадзе

Журналісти вивідали подробиці справжньої біографії Георгія Біркадзе та його зв’язки з пісочною мафією

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» із покликанням на на ТТС.

Про те, як колишній голова Броварської райдержадміністрації потрапив в українську політику, сам він говорить, що це сталося випадково.

За його словами, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін запропонував йому очолити Броварський район. 

Не встиг Біркадзе опрацювати і декількох місяців, як вже влип в різні корупційні скандали.

В кінці 2020 року стало відомо, що Біркадзе нібито пригрозив місцевим здобувачам піску зверненням до правоохоронних органів у разі виявлення порушень в їх діяльності. 

Однак, Біркадзе воював з ними тільки на словах, на ділі ж — покривав і вступив з ними в змову. 

Виявляється, Біркадзе грає на руку структурам Бродського, який і тримає під контролем видобуток піску на території району. Це стало зрозумілим після того, як на одному із засідань Біркадзе почав кричати, тиснути на співробітників поліції.

За інформацією джерела видання «СВІТ»,  Біркадзе щомісяця отримував «відкати» від пісочної мафії в розмірі 100 тис дол. Ці «доходи» легко пояснюються розкішним рівнем життя українського (грузинського) чиновника-патріота. 

Біркадзе близький до деяких народних депутатів від «Слуги народу» і дуже хоче сподобатися президенту Зеленському, нахвалюючи останнього з ніг до голови під час своїх телеефірів.

За інформацією інтернет-видання «СВІТ» через депутатів Біркадзе намагається купити собі одну з високих посад в українському уряді. 

Варто відзначити, що на своїй попередній посаді глави Броварського району Біркадзе протримався трохи більше року, але всього за рік суттєво покращив свій добробут.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *