Київська область на 90% готова до опалювального сезону, — КОВА

На Київщині стан підготовки до проведення опалювального сезону становить 90%

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з покликанням на пресслужбу Київської обласної військової адміністрацїі.

Про це стало відомо під час засідання регіонального оперативного штабу з підготовки і забезпечення до сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року.

Загалом у регіоні вже комплексно підготовлено понад 6600 житлових будинків, понад 890 шкіл та дитячих садків, понад 940 закладів охорони здоров’я (лікарень, поліклінік, ФАПів). Також до зими готові понад 1270 котелень. Частина котлів була капітально відремонтована чи замінена через значні пошкодження внаслідок російської військової агресії.

Заступник очільника Київської ОВА Микола Бойко запевнив:

Підготовка до опалювального періоду йде відповідно до плану. Територіальні громади вийшли на фінальний етап підготовки. Основним завданням лишається забезпечення альтернативними видами живлення всіх соціальних об’єктів, щоб ми могли відреагувати на будь-яку надзвичайну ситуацію. Готуємось до зими відповідально. Враховуємо всі ризики в умовах воєнного стану.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *