Київ може потрапити до помаранчевої зони карантину – Рубан

Київ може потрапити до помаранчевої зони карантину. Про це заявив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан.

Коронавірус, карантин

Рубан зазначив, що рішення щодо включення столиці до помаранчевої зони карантину буде ухвалюватися державною комісією ТЕБ та НС.

— Є всі перспективи для потрапляння міста Києва в помаранчеву зону. Вживаються всі необхідні заходи щодо недопущення цього, – заявив Рубан.

За вчора у столиці зафіксували різке зростання захворюваності Covid-19. Станом на 4 березня у Києві підтвердили 868 нових випадків коронавірусу, тоді як днем раніше було 655.

Наразі столиця України перебуває у жовтій зоні карантину.

Помаранчевий рівень не передбачає запровадження додаткових карантинних обмежень. Вони залишаються такими ж, як і у жовтій зоні карантину. Але цей рівень вказує на те, що регіон ризикує потрапити до червоної зони.

Помаранчева зона обмеження

Станом на 4 березня у червоній зоні карантину перебувають три області: Івано-Франківська, Чернівецька та Житомирська.

У помаранчевій зоні опинилися сім областей: Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Київська, Луганська та Тернопільська області.

Місто Київ, Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області – у жовтій карантинній зоні.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *