Митрополит Епіфаній зустрівся з представниками Броварської військової адміністрації

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся у своїй резиденції – Митрополичому домі з начальником Броварської районної військової адміністрації Володимиром Майбоженком, міським головою Броварів Ігорем Сапожком, заступником начальника Броварської районної військової адміністрації, депутатом Київської обласної ради Мариною Сапожко та директором місцевого підприємства «СПМК-2» Олександром Каднаєм.

У зустрічі також взяв участь секретар Київської єпархії протоієрей Михаїл Лесюк

Предстоятель автокефальної Української православної Церкви обговорив з представниками Броварів відновлення об’єктів, зруйнованих окупантами під час повномасштабного російського нападу.

Зокрема, мова йшла про відбудову храму у селі Лук’янівка, що в Баришівському районі на Київщині, до якої долучиться Київська Митрополія.

Окрім того, Його Блаженство відзначив гостей церковними нагородами.

«В цей непростий час варто особливо підтримувати один одного й сприяти нашим громадам відновлюватися після завданих ворогом руйнувань. Бо коли ми перебуваємо в єдності та допомагаємо тим, хто цього потребує, тоді й Господь перебуває посеред нас», – зокрема сказав Митрополит Епіфаній.

 

Пресслужба Київської Митрополії
Української Православної Церкви (ПЦУ)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *