Надпотужною і дорогою ракетою окупанти цього разу «ліквідували» клуб і базар у селі на Київщині

Сотня тисяч доларів за один зруйнований сільський клуб — російські загарбники вражають світ своїми дивними та нелогічними  атаками. Надпотужну ракету вони випустили по селу Бишів, що на Київщині.

Бабахнуло так, що від величенького сільського клубу ледь залишилося пів стіни. Дахи позривало з сусіднього магазину, аптеки, вікна повилітали в усіх будинках метрів за 200 від епіцентру вибуху. Селяни за клубом сумують, фактично це архітектурна пам’ятка місцевого значення, кажуть вони. Будинок культури побудували одразу після Другої світової війни.

Поряд з клубом кілька понівечених авто. В одному з них і загинула людина, ще кілька отримали поранення. Це цивільні люди. Жоден об’єкт військової інфраструктури не постраждав, бо у Бишеві нічого військового ніколи не було. Але був базар з павільйонами, які зараз намагаються розгребти. 

«Тута був базар, павільйон м’ясний, м’ясо продавали, а тут молоко. Нема нічого, новий базар був», — кажуть місцеві.

Під завалами клубу зникла й місцева бібліотека. Поміж старої цегли видніється книга з афоризмами та цитатами великих. Поряд пам’ятник Шевченку — Тарас Григорович не постраждав від російської ракети, важким поглядом український геній дивиться на страхіття новітньої війни. 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *