Найзеленіші міста світу, куди можна поїхати навесні

Весна – прекрасний період для подорожей світом. На вулиці вже досить тепло, але ще не мучає спека. Тож можна вільно гуляти і фотографувати гарні локації. Найзеленіші міста світу, де особливо чудово у ці дні – в добірці OBOZREVATEL.

Відень (Австрія)

Навесні Відень відкривається з нової сторони. Десятки парків та зелених зон, які розкинулися поруч із соборами, замками та королівськими палацами, просто вражають своєю красою. Звичайно ж, почати подорож варто з історичного центру. Але не забувайте і про розкішні маєтки, які розташовані на окраїнах столиці.

Дуже гарно в цей час поруч із собором Святого Стефана та резиденцією Хофбург. Особливої уваги варті парки Ратхаус та Зігмунд Фройд. А ще не забудьте прогулятися алеями Ботанічного саду університету Відня, де висаджені тисячі квітів та дерев.

Відень має багато палаців.

Мюнхен (Німеччина)

У цьом німецькому місті є багато цікавих локацій. Але найкраща з них – це площа Марієнплац,яка існує з 1158 року. Тут знаходяться головні історичні пам’ятки Мюнхена, такі як приміщення Старої та Нової ратуші, а також колонна Діви Марії.

Особливими фарбами грає навесні замок Блютенбург, оточений глибоким озером. Цікаво погуляти поруч із палацом Німфенбург та Шлайсхайм. Обидва вони мають гарну територію з великою кількістю квітів, рівними газонами та місцями для відпочинку.

У Мюнхені навесні дуже гарно.

Берлін (Німеччина)

Коли, як не навесні, гуляти Берліном. Його можна вважати галереєю під відкритим небом. Адже окрім статусу одного з найзеленіших міст світу, столиця Німеччини вважається ще й центром вуличного мистецтва. Неймовірні мурали тут прикрашають багатоповерхівки, будівлі ресторанів та, навіть, паркани. А вздовж центральної набережної простягається цілий ряд StreetArt об’єктів.

Звичайно, це не всі цікаві місця Берліну. Серед найпопулярніших локацій – Бранденбурзькі ворота, Рейхстаг, Телевежа та замок Шарлоттенбург.

Берлін гарний у весняну пору.

Мадрид (Іспанія)

Іспанська столиця не залишить байдужим нікого. Це цікавий мікс давніх пам’яток, сучасної архітектури, незвичних музеїв та величезних паркових зон. Тож тут можна знайти заняття для людей з різноманітними інтересами.

Обов’язково треба побувати навесні на головній площі міста – Пласа Майор. Тут розміщений оглядовий майданчик, з якого відкривається чарівний вид на Мадрид. Якщо у вас є час, то слід погуляти по палацу Ескоріал з його дивовижними садами та монастирем.

Мадрид славиться своїми парками.

Сан-Паулу (Бразилія)

Одне з найбільших та найколоритніших міст Бразилії зараз користується значно більшою популярністю, ніж столиця країни. Тут розташовані десятки історичних пам’яток, а також цікаві новітні об’єкти. Серед останніх проєктів, який прогримів на увесь світ – «вигнута» будівля «Копан», яка дивує своєю незвичною формою.

Також тут знаходяться відомі церкви та собори, цікаві музеї і багато гарних парків. Останні заслуговують на особливу увагу, адже всі вони забезпечують повний комфорт для відпочиваючих.

Сан-Паулу вважається одним із найкрасивіших міст Бразилії.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *