«Нафтогаз» не спрощуватиме життя українцям, з цією проблемою зіткнуться всі: «Ви отримуєте окремий рахунок та оплачуєте»

Після того, як українці стали помічати невірні дані в платіжках за газ (покази лічильників або суми), постало нове питання: «Чому не можна подавати дані через сайт Нафтогазу в особистому кабінеті?».

Так, це суттєво спростило б завдання і позбавило від непотрібних посередників, що, у свою чергу. допомогло б уникнути тих самих проблем із невірними показниками, які передають облгази.

 
Нафтогаз України, фото з вільних джерел
Нафтогаз України, фото з вільних джерел
 

ДК «Нафтогаз України» пояснив, чому в особистих кабінетах клієнтів на сайті компанії немає можливості передати показання лічильника газу Про це стало відомо завдяки відповідям представників Нафтогазу на коментарі споживачів у соц мережі.

Так, клієнтка запитала, чому не можна передати свідчення прямо у кабінеті Нафтогазу

У відповіді представник ЦК нагадав, що дані лічильників передаються щомісяця у період із 1 по 5 число.

«Оператори газорозподільної мережі (облгази) – це компанії, які здійснюють доставку газу споживачеві. Обов’язки облгазу – підключення/відключення блакитного палива, забезпечення якості та тиску газу, реагування на аварійні виклики, усунення аварій та отримання показань лічильників. За надання цих послуг Ви отримуєте окремий рахунок і оплачуєте його» , — пояснили у компанії.

 
Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Також клієнтці нагадали, що передати дані про споживання газу можна на сайті або в чат-боті облгазу, а також зателефонувавши до контакт-центру компанії.

При цьому в Нафтогазі додали, що поки що передача показань лічильників безпосередньо доступна тільки для постійних клієнтів у Кіровоградській, Херсонській та Донецькій області.

 

 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *