Орки погрожують «нищівним ударом» по столиці України

У російській держдумі заявили, що у разі атаки ЗСУ на Кримський міст, росіяни будуть атакувати Київ, знищувати військову інфраструктуру та канали логістики постачання зброї.

Про це сказав депутат Держдуми від «кримського регіону» Михайло Шеремет, повідомляє російське видання «риа новости».

«Спроба атакувати Кримський міст обернеться нищівним ударом по центрах прийняття рішень в Києві, військовій інфраструктурі і каналах логістики поставок зброї. За свою провокацію київський режим отримає таку відповідь, що вже не зможе оговтатися», — заявив він.

Раніше повідомлялося, що у росії з істерикою зустріли повідомлення Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони про те, що у випадку передачі Україні ракет дальністю до 300 кілометрів до систем HIMARS, ЗСУ будуть знищувати бази окупантів у незаконно анексованому Криму.

Нагадаємо, 16 липня заступник керівника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що Україна може використати системи залпового вогню HIMARS проти російських об’єктів у Криму.

Міноборони України веде переговори з представниками США щодо надання ракет більшої дальності для реактивних систем HIMARS.

Водночас, міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що Київ зобов’язався не використовувати високоточну американську зброю, включаючи HIMARS, по об’єктах на території росії. За його словами, сюди ж відносяться й об’єкти на території незаконно анексованого Криму.

Тим часом Україна отримала перші американські далекобійні РСЗВ M270 MLRS.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *