Партія «Пропозиція» висуває кандидатів у 97 містах і 109 ОТГ

Політична партія «Пропозиція» висуватиме своїх кандидатів на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня в Україні.

Таке рішення було ухвалене під час VI (позачергового) З’їзду політичної сили, який відбувся 4 вересня в Києві.

Партія висуватиме своїх кандидатів у 97 містах, 109 сільських і селищних об’єднаних територіальних громадах. Претенденти від партії йтимуть на вибори в 21 області. Серед кандидатів у депутати від «Пропозиції» – чинні депутати місцевих рад, учителі та підприємці, журналісти і лікарі, волонтери й учасники АТО.

У Києві відбувся з'їзд "Пропозиції"

У Києві відбувся з’їзд «Пропозиції» Політична партія «Пропозиція»

«Люди на місцях втомилися від різного роду ідеологій та політичних гасел. Вони прагнуть бачити за кермом міста професіоналів своєї справи. А в команді «Пропозиції» зібрались фахівці, яким уже є що показати, і які можуть зробити ще більше. Нас відрізняє від інших партій те, що ми не ховаємо свою команду в партійних списках і кулуарах, а показуємо наших професіоналів», – каже міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Під час заходу делегати також затвердили програму, з якою партія піде на вибори.

Філатов виступив на з'їзді партії.

Філатов виступив на з’їзді партії. Політична партія «Пропозиція»

«Людям треба дати змогу наводити лад у своїх дворах. Адмініструванням місцевих податків повинні опікуватися міста і громади. Екологічний контроль слід теж здійснювати на місцях – щоб ті, хто живе поруч із заводами, не дихали викидами, які санкціонували столичні чиновники. Громадам необхідно надати право на створення муніципальної поліції, що охоронятиме громадський правопорядок: патрулюватиме проблемні вулиці і ловитиме вандалів», – розповідає міський голова Дніпра Борис Філатов.

У «Пропозиції» наголошують: повноваження між центральною владою і місцевим самоврядуванням мають бути чітко розмежовані. Районні державні адміністрації треба ліквідувати, а функції управління – перевести на рівень громад. Офіси префектів повинні мати лише одне завдання – наглядати за дотриманням Конституції та законів України.

Цебрій розповів про головні свободи для українців

Цебрій розповів про головні свободи для українців Політична партія «Пропозиція»

«Місцеве самоврядування не боїться брати на себе відповідальність за розв’язання нагальних проблем, які хвилюють людей. Ми боремося не за владу заради влади, а за зміну правил, принципів влади і публічного управління в Україні. Наша команда зробить усе для того, щоб здобути для українців три головні свободи: справедливість, добробут, порядок», – говорить міський голова Умані Олександр Цебрій.

Учасники З’їзду затвердили маніфест «Наша пропозиція для України».

Маніфест "Наша пропозиція для України".

Маніфест «Наша пропозиція для України». Політична партія «Пропозиція»

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *