Поліція Броварщини попередила порушення громадського порядку під час святкування Дня Незалежності України

24 серпня, близько 19 години у парку Перемоги міста Бровари група осіб віком від 13 до 29 років без відповідного дозволу підключили музичне обладнання з колонками до електроенергії флагштоку та гучно слухали музику, а також розпивали спиртні напої.
Поліцейські, які знаходились неподалік та забезпечували охорону публічного порядку зробили молодикам зауваження, однак порушники громадського спокою відреагували агресивно. Вони почали нецензурно висловлюватися та кидатися з кулаками на поліцейських, а також одна з неповнолітніх розпилила сльозогінний газ в обличчя правоохоронця.
На місце події прибули наряди реагування патрульної поліції, працівники ювенальної превенції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції.
Поліцейські на порушників склали адміністративні протоколи за ст.178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Окрім цього на батьків неповнолітніх порушників складено адміністративні протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.
Протоколи в подальшому буде направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.
Шановні батьки! Цікавтесь дозвіллям своїх дітей, пам’ятайте, що ви несете відповідальність за їх життя та вчинки.
Поліція Броварщини продовжує здійснювати профілактичні заходи задля безпеки громадян. Лише спільними зусиллями ми зробимо наш край безпечнішим!
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *