Привітали з Днем учителя

У першу неділю жовтня ми святкуємо одне з найсвітліших та найзворушливіших свят – День працівників освіти, який згуртовує усіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки та мудрості.
І це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління. У цей день кожен з нас згадує свого Вчителя – кому ми зобов`язані своїми життєвими і професійними перемогами, хто допоміг обрати правильну стежку в житті, хто вклав частинку своєї душі у світлі дитячі долі.
З нагоди професійного свята у Броварах відбулося відразу два заходи, де віншували кращих з кращих, а у їх особі – усіх педагогів Броварської громади.
У просторій залі Концерт-холу зібралися керівники закладів освіти, садочків та позашкілля. З щирими та теплими словами привітання до освітян звернувся міський голова Ігор Сапожко:«Хочу висловити величезну людську подяку за те, що ви більшу частину свого життя віддаєте нашим дітям і робите все можливе, щоб вони переймали той колосальний досвід та знання, які ви маєте. В цей день бажаю кожному з вас здоров’я, успіхів, добробуту і спасибі вам велике за те, що ви в нас є!».
За високий професійний рівень, впровадження сучасних методів навчання та виховання дітей, високу педагогічну майстерність значну когорту освітян нагороджено Подяками Броварського міського голови та Грамотами Броварської районної державної адміністрації. За вагомі заслуги та значні здобутки у професійній діяльності Почесною відзнакою Броварського міського голови «За заслуги перед містом» нагороджено начальника управління освіти і науки Оксану Мельник.
Чудовим мистецьким подарунком для усіх освітян стала концертна програма від педагогів та вихованців Палацу творчості дітей та юнацтва.
Не менш яскравим видався день і для педагогів шкіл естетичного розвитку – дитячої школи мистецтв та музичної школи. У великій залі МКЦ «Прометей» відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня музики та Дня працівників освіти. Ці два свята нерозривно пов’язані між собою для педагогів, які розкривають та вдосконалюють творчі таланти юних мешканців Броварської громади.
«Вчителі – це не тільки люди, які навчають нас наукам, вони є носіями культурних цінностей нашого народу. Щира вдячність вам за майстерність та надзвичайну віддачу душевних сил, за добросовісне служіння справі і невтомний творчий пошук. Зі святом вас, шановні педагоги!», — зазначив у вітальному слові міський голова Ігор Сапожко.
Разом з начальником відділу культури Ольгою Кунцевською, міський голова нагородив викладачів Броварської міської дитячої музичної школи та Броварської міської дитячої школи мистецтв грамотами відділу культури та подарунками.
У продовження свята відбувся концерт оркестру народних інструментів Академії мистецтв ім.Павла Чубинського.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *