Програма «Чиста питна вода» для маленьких школярів від депутата Київської облради Наталії Гунько триває

Вода має величезне значення для здоров’я. За висновками Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВОЗ) більше 80% відомих сьогодні хвороб пов’язано з незадовільною якістю питної води. У всьому світі чиста питна вода стає найнеобхіднішим джерелом для нашого життя. Це добре розуміє депутат Київської обласної ради Наталія Гунько, яка вже чотири роки своєї каденції займається розв’язанням цього питання.

За її ініціативи в районі, з 2016 року, працює Програма «Чиста питна вода» — для маленьких школярів. В рамках реалізації якої  щорічно перші класи району Броварщини забезпечуються безкоштовними кулєрами і бутильованою водою.

У новому навчальному році вона її продовжила. В рамках її реалізації, 2 – 4 вересня, кулєрами і бутильованою водою були забезпечені всі перші класи населених пунктів Калитянської, Великодимерської, Калинівської, Зазимської ОТГ та сіл Княжичі і Требухів (Броварська ОТГ). Тепер маленькі школярики споживатимуть  якісну питну воду, за що вони дуже вдячні Наталії Іванівні Гунько.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *