СБУ затримала двох коригувальників вогню рашистів по заводам “Укроборонпрому

Служба безпеки України (СБУ) затримала провідного інженера одного із заводів «Укроборонпрому» за ймовірну причетність до ракетного удару по підприємству. Також затримано ще одного коригувальника вогню по заводам ДК «Укроборонпром».

Про це  стало відомо з повідомлення “Укроборонпрому”.

“СБУ затримала провідного інженера одного із заводів Укроборонпрому за ймовірну причетність до ракетного удару по підприємству. Співробітника викрив підрозділ безпеки самого заводу. Колаборант повідомив про наслідки ракетного обстрілу підприємства в російську федерацію.

Крім того, затримано ще одного коригувальника вогню по заводам Укроборонпрому. Підставою для цього стало повідомлення підрозділу безпеки іншого підприємства Концерну. Зрадником виявився колишній співробітник заводу. Він надавав координати для завдання рашистами ракетних ударів по заводу, а також корегував вогонь після їх нанесення”, – сказано в повідомленні Концерну.

“”Укроборонпром” в ініціативному порядку звернувся до СБУ з проханням розслідувати справи з підриву обороноздатності України. Концерн взаємодіє та максимально сприяє правоохоронним органам України у встановленні та притягненні до відповідальності осіб, які працюють на державу-агресора”, – повідомив заступник гендиректора з безпеки ДК “Укроборонпром” Роман Забарчук.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *