Сергій Шапран: кар’єра і прихід до виробництва алюмінієвого профілю

Сьогодні Сергій Шапран є успішним бізнесменом і політиком, який зміг досягти неймовірних висот, коли мало хто вірив, що це можливо. Він подолав чимало труднощів і домігся успіху. Він не зупиняється і продовжує домагатися високих результатів.

Кар’єра

Спочатку Сергій планував стати юристом і вступив до Київського університету внутрішніх справ. Навіть на другому курсі почав отримувати юридичну практику.

Крок за кроком кар’єра юриста йшла вгору, проте амбітному Сергію хотілося почати розвиватися як бізнесменові, і в 2011 році він відкрив власну компанію Інвестиції третього тисячоліття. Незабаром молодий бізнесмен отримав пропозицію, яка докорінно змінила його життя.

Пропозиція про відновлення і відродження Броварського заводу була несподіваною, проте Сергій вирішив взятися за цю справу і вивести завод в лідери з металургії та алюмінієвої продукції.

Взявшись за таку відповідальну справу, бізнесмен Сергій Шапран зіткнувся з величезною кількістю роботи, цехи були зруйновані, обладнання повністю вийшло з ладу і було вже застарілим.

В плюс до всього необхідно було знайти команду фахівців і кваліфікованих співробітників. Становлення підприємства було ризикованим, тому діяти доводилося максимально швидко і продумано.

Сергій Шапран: кар'єра і прихід до виробництва алюмінієвого профілю

Першим кроком до успіху було пошук кадрів і формування команди. Сергію Шапрану довелося докласти чимало зусиль, щоб знайти топ-менеджерів, які змогли б тримати підприємство в тонусі і відстежувати кожен крок до розвитку і виходу на міжнародний ринок.

Хороші управлінці і найнятий кваліфікований персонал допомогли Сергію відродити підприємство. Броварський алюмінієвий завод став основною справою, проте молодий підприємець вирішив розвивати себе і в інших галузях.

Вперше в 2012 році Сергій пробує себе в політиці, коли балотується до Верховної Ради, проте вибори програє.

Занадто багато часу забирає розвиток заводу, тому на час Сергій залишає прагнення потрапити в політику і навіть думає про те, що можливо це зовсім не для нього.

Однак нестримне прагнення домагатися успіхів не дозволяє опустити руки, тому зібравшись з духом Сергій Шапран йде в політику вдруге і в 2021 році проходить в Броварську Верховну Раду, де займає перше місце.

Поєднувати політику і бізнес для Сергія не складно, адже коли починаєш вивчати виробництво з нуля і крок за кроком займаєшся його відновленням, ти знайомишся з економічною складовою зсередини, що допомагає вирішувати багато питань і в політичній сфері.

Сергій добре обізнаний про проблеми, з якими зіштовхуються люди – робочі місця і гідні умови праці, а найголовніше – своєчасна виплата зарплатні. Всі ці нюанси допомагають молодому політику розвивати підприємство і місто Бровари в цілому.

Останнім часом Сергій активно цікавиться і допомагає лікарням міста. Якість медицини багато в чому залежить від обладнання, техніка вже давно застаріла і вимагає заміни, тому Сергій займається закупівлею необхідного медичного обладнання в клініки.

Прихід до самостійного виробництва алюмінієвих конструкцій

Бажання створити повномасштабне виробництво призвело до того, що на Броварському заводі відбувається циклічне виробництво алюмінієвих виробів. Сучасне модернізоване обладнання сприяє безперебійній і злагодженій роботі заводу.

Особлива увага приділялася виробництву профілів, що дозволило зрозуміти принципи виготовлення різної продукції з металу. Сьогодні Броварський завод вважається лідером серед підприємств з виготовлення алюмінієвих профілів.

Броварський алюмінієвий завод входить в міжнародний промислово-інвестиційний холдинг ALUMETA GROUP. Виробництво заводу починається з переробки алюмінію, що в підсумку призводить до виготовлення і продажу алюмінієвих профілів.

Особливим попитом користуються броварські Алюмінієві конструкції, які є основою для сонячних батарей, що часто використовуються на різних підприємствах.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *