Стрілянина в Херсоні. Гуменюк пояснила, що насправді сталося в окупованому місті

Росіяни на окупованих територіях намагаються створити різні диверсії, щоб дискредитувати дії ЗСУ. Що і сталося в Херсоні, де вчора ввечері сталася стрілянина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона звернула увагу, раніше було попередження про те, з 17 до 20 вересня в Херсонській області, окупантами планується ціла низка диверсійних заходів, які будуть шкодити іміджу ЗСУ.

«Російські військові намагаються донести інформацію, що не звільняють їх, а захоплюють. Саме тому провокації зі стріляниною посеред Херсона, провокації з вибухами та інше, що вони висвітлюють, в першу чергу, на своїх пропагандистських каналах — на це треба звертати увагу», — зазначила Гуменюк.

За її словами, якщо на окупованих територіях відбуваються якісь надзвичайні події, наприклад вибухи чи стрілянина, і вона ще не завершилася, а кореспондент окупаційного ТБ вже «у вирі подій», то це, скоріш за все, і є провокація.

Що сталося в Херсоні

Нагадаємо, вчора, 17 вересня ввечері в тимчасово окупованому Херсоні повідомляли про вибухи та стрілялнину. Росіяни заявили про так звану «контртерористичну» операцію.

В ЗСУ припускали, що таким чином окупанти знімають собі «черговий сюжет». Тим часом як речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що це «кадирівці» могли воювати з «вагнерівцями», які нещодавно відправили для «підсилення» Херсону.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *