«Укрпошта» надає 70% знижки українцям для «посилок з домівки»

«Укрпошта» буде доправляти «посилку з домівки» з 70% знижкою українцям, яким довелося покинути Україну та виїхати до Польщі, Румунії, Молдови, Угорщини та Словаччини через російську агресію.

Про це повідомляє прес-служба «Укрпошти».

«Багато хто каже, що почувається розгубленим, коли потрапляє до іншої країни. Для таких людей відправлення з їхніми домашніми речами, або просто купленими і привезеними з України, стане сигналом про те, що їхній дім, їхнє звичне життя не залишилися десь далеко. Потрібно трохи почекати, і знову можна буде повернутися додому», — прокоментував генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Зазначається, що оформити відправлення можна як у відділенні «Укрпошти», так і онлайн в особистому кабінеті або в мобільному додатку «Укрпошти». Для цього потрібно вказати вид відправлення — міжнародна посилка, та країну адресації — Польщу, Румунію, Угорщину, Словаччину або Молдову. Також потрібно заповнити митну декларацію.

«Наразі більшість відділень «Укрпошти» працює у звичному режимі. Проте у деяких областях через воєнні дії тимчасово неможлива доставка відправлень», — додали в компанії.

Варто зазначити, що 11 березня «Укрпошта» відновила доставку із найбільших маркетплейсів та інтернет-магазинів в Україні.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *