У Броварах горіла квартира, а у Києві — павільйон

У Броварах через пожежу в квартирі евакуювали з багатоквартирного будинку людей, а у Києві згорів павільйон з прийому склотари. Про пожежі розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають «Коментарі».

За даними рятувальників обидві пожежі сталися у суботу, 3 вересня. В Броварах загорілася квартира у багатоквартирному будинку на вулиці Київської. Під час гасіння пожежі по сходовій клітині довелося евакуювати п’ятнадцять мешканців п’ятиповерхового будинку. Горіла квартира на четвертому поверсі. Пожежу вдалося загасити за пів години. Жертв та постраждалих немає. Інші подробиці в ДСНС не повідомляють.

Ще одна пожежа сталася у Святошинському районі Києва. Близько десятої години вечора горів павільйон з прийому вторинної сировини, розташований на узбіччі дороги на вулиці Депутатській, 7. Вогонь на площі 20 квадратних метрів швидко загасили. Що стало причиною займання павільйону з прийому склотари, рятувальники не повідомляють. Жертв та постраждалих немає. Того ж дня у Святошинському районі Києва сталася пожежа на одному з ринків. Вранці на вулиці Зодчих горів торговий кіоск.



Джерело: https://kyiv.comments.ua/

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *