У Броварах проходить чемпіонат Київщини з шахів серед дітей

4 вересня, у Броварах стартував щорічний шаховий турнір серед дітей на першість Київської області. Участь у змаганнях візьмуть шахісти двох вікових категорій: до 8 та до 10 років.
♟Організаторами турніру стали відділ фізичної культури та спорту БМР та Федерація шахів Броварів. Окрім броварських дітей, за перемогу змагатимуться шахісти з Бучі, Обухова, Ірпеня, Білої Церкви, Баришівки та Березані.
♟Семен Гребенюк, Президент Федерації шахів м. Бровари, коментує: «З Броварів ми делегували близько 10 найсильніших шахістів. Це – чемпіони міста, як хлопчики, так і дівчатка. Ми обирали найпотужніших гравців, котрі мають великі шанси на перемогу. Переможець буде відстоювати честь Київщини на Чемпіонаті України, котрий проведуть в Миколаївській області».
♟Зазначимо, що турнір збиралися провести дещо раніше, але плани порушив карантин, який поставив захід під заборону. Сьогодні ж юні шахісти нарешті отримали можливість позмагатися один з одним. Звісно, з дотриманням усіх протиепідемічних заходів і без глядачів.
♟Одним з основних подарунків для переможців стануть уроки з гросмейстерами. Такі майстер-класи вже погодилися спонсорувати меценати турніру.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *