У Броварах проходять навчально-тренувальні збори національної збірної України з ушу (таолу)

В природі панує середина липня. Літо цього року видалося дуже спекотним і останнім часом посушливим. Всі навчальні заклади України перебувають на планових канікулах. Відпочивають і більшість вихованців ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради. Але на це не має часу у їх старших товаришів, членів національної збірної України з ушу (таолу). На чолі зі старшим тренером національної збірної Андрієм Ковалем і президентом Української федерації ушу Олегом Чукановим вони проводять до 16 липня навчально-тренувальні збори національної збірної. В рідному СК «Світлотехнік» вони два рази на день проходять виснажливі, до «сьомого поту», тренування.

На зображенні може бути: 3 людини

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоять

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та люди займаються спортом

Під час занять майстри ушу відпрацьовують техніку виконання вправ, підвищують свій рівень фізичної підготовки і загартовують волю і характер. Крім того, під час перепочинку, вони активно відпочивають на березі мальовничої Десни тощо.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Адже не зважаючи на ті корективи в змагальний графік, які внесла пандемія коронавірусу CIVID-19, потрібно бути завжди в чудовій формі. На даний час найближчі старти міжнародного рівня – це 2021 Батумі Оупен європейська першість серед дорослих, юніорів та юнаків (розділи: саньшоу та традиційне таолу), який повинен пройти 6 – 12 вересня цього року в Грузії. На жаль Чемпіонат світу серед дорослих, юніорів та юнаків (традиційне ушу), який повинен був відбутися в червні у Китаї, було перенесено. За словами старшого тренера збірної, директора ДЮСШ з ушу та єдиноборств Андрія Коваля та президента Української федерації ушу Олега Чуканова броварські майстри ушу завжди підтримують фізичну форму на найвищому рівні і готові в будь-який час до стартів на будь-якому турнірі.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

Головне щоб епідеміологічна ситуації в світі не погіршилася. Сподіваємося, що так і буде і зовсім скоро Гімн України на честь перемог броварських майстрів ушу лунатиме в спортивних залах світу.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *