У Києві спіймали банду злодійок: серед них двічі судима 15-річна рецидивістка

У Києві група вуличних злодіїв обікрала іноземця. Зловмисниці витягли з рюкзака у громадянина Китаю гроші, але оперативно були затримані правоохоронцями.

Про це 16 березня передає «Київ Оперативний» на сторінці в Facebook.

Спіймані злодійки виявилися жителями окремого хутора міста Берегове в Закарпатській області, які вирушили у столицю «чистити» кишені перехожих. Як звертають увагу користувачі мережі, деякі з членів банди вже потрапляли в руки поліції через свій «промисел». Всі вони ромського походження.

Так, сьогодні були затримані:

  • Лакатош Мальвіна Йосипівна, 1999 року народження
  • Балог Аманда Ігнатівна, 2006 року народження
  • Балог Анжеліка Ігнатівна, 2006 року народження, раніше двічі судима за крадіжки
  • Кіш Зіта Йосипівна, 1998 року народження, раніше двічі судимий за крадіжки
  • Гереч Джульетта Даніелівна, 1985 року народження, раніше двічі судима за крадіжки.

Таким чином, двом зловмисницям — всього за 15 років, причому одна з них — рецидивістка.

«Туристів злодії люблять більше ніж своїх дітей. Як гарячі пиріжки розлітаються гроші й особисті речі туристів, коли вони зустрічають кишенькових злодіїв з Берегове, які заполонили центр Києва… Ну, може хоч за іноземця закриють до буцегарні, якщо за наших громадян не можуть» — йдеться у публікації.

В інтернеті розмістили фото затриманих, супроводивши знімки хештегом #всеодноїхнесадять.

У Києві спіймали банду злодійок: серед них двічі судима 15-річна рецидивісткаУ Києві спіймали банду злодійок: серед них двічі судима 15-річна рецидивісткаУ Києві спіймали банду злодійок: серед них двічі судима 15-річна рецидивісткаУ Києві спіймали банду злодійок: серед них двічі судима 15-річна рецидивісткаУ Києві спіймали банду злодійок: серед них двічі судима 15-річна рецидивістка

У Києві на «гарячому» спіймали банду вуличних кишенькових злодюжок (фото: facebook.com/KyivOperativ)

Додамо, що прізвище Лакатош, наприклад, далеко не вперше спливає у зведеннях про кишенькові крадіжки у столиці. Минулого літа спіймали за крадіжку Лакатош Естеллу Йосипівну, 1976 року народження. А влітку 2019-го були затримані двічі судима Лакатош Емма Шандорівна, 1977 року народження, і двічі судима Лакатош Єлизавета Олександрівна, 1982 року народження. Всі вони — родичі.

Прізвище затриманих у вівторок Балог теж вже кілька разів звучало в подібних контекстах. Так, у вересні 2020 року спіймали на крадіжці Балог Аріану Русланівну, 1998 року народження, а в травні того ж року — раніше судимого Балог Павла Ігнатович, 2001 року народження, та Балог Христину Олександрівну, 1996 року народження.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *