У київському готелі вбили чоловіка: він міг вербувати людей для теракту (фото)

У Києві в ніч проти 29 жовтня в одному з місцевих готелів убили чоловіка. У скоєнні злочину зізнався колишній співробітник Служби безпеки – до правоохоронців він прийшов сам.

Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

Вони розповіли, що чоловік прийшов на прийом до слідчого. Він повідомив, що вбитий запропонував йому брати участь у організації терактів. На відмову відреагував бурхливо і намагався його вбити. Чоловік повідомив, що смертельно поранив нападника ножем під час бійки. Він розповів, що вже ходив до СБУ, але там його не сприйняли серйозно, і він пішов у ДБР.

Під час перевірки інформації Нацполіція з’ясувала — у хостелі в центрі Києва на вулиці Жилянській справді лежить тіло чоловіка з 47 ножовими ранами, це їм також повідомила адміністратор закладу. Також стало відомо, що до готелю вони поселилися разом напередодні. Підозрюваного взяли під варту. Це громадянин України, 1973 року народження.

Розслідування розпочато за статтею «навмисне вбивство» — санкція передбачає до 15 років за ґратами.Те, що цей один злочин підтвердили журналістам, також встановлюється особа загиблого.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *