Чернівці отримають п’ять 12-метрових низькопідлогових тролейбусів PTS з можливістю автономного ходу вироблених у Броварах

Тролейбуси PTS мають бути поставлені замовнику протягом 20 календарних днів з дати укладення договору.

ТОВ «Політехносервіс» (Бровари Київської обл.), що випускає тролейбуси на базі готових кузовів з використанням власної системи управління, поставить п’ять 12-метрових низькопідлогових тролейбусів PTS (з можливістю автономного ходу до 0,5 км) на адресу КП «Чернівецьке тролейбусне управління» за 51,58 млн грн. 

Про це пише ЦТС, посилаючись на Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією у системі електронних закупівель Prozorro у четвер, відповідний договір підписано 20 вересня після перемоги ТОВ «Політехносервіс» в оголошеному 22 серпня поточного року тендері (очікувана ціна закупівлі становила 52,9 млн грн).

В аукціоні, що завершився 5 вересня, брали участь чотири компанії, при цьому найвищу ціну (52,899 млн грн.) запропонувала компанія «БАС Мотор» — дистриб’ютор корпорації «Богдан», а найменшу (48,683 млн грн.) — «БКМ Україна», дилер білоруського «Білкомунмашу» «, що збирає тролейбуси в Луцьку.

Також у тендері брали участь Торговий дім «Літан», який випускає на базі ПО «Південмаш» тролейбуси «Дніпро» в кузовах білоруського МАЗ, який пропонував тролейбуси за 52,881 млн грн. У свою чергу «Політехносервіс», який раніше також випускав тролейбуси PTS у кузовах МАЗ, запропонував на тендер модель тролейбуса з кузовом турецького виробництва.

Однак пропозиція «БКМ Україна», незважаючи на найменшу ціну, була відхилена, і 8 вересня опубліковано оголошення про намір укладання договору з «Політехносервіс» (ціна одного тролейбуса — 10,316 млн грн.).

Це рішення оскаржили ТД «Літан» та «БКМ Україна», але безуспішно.

Згідно з укладеним договором, тролейбуси PTS мають бути поставлені замовнику протягом 20 календарних днів з дати укладення договору.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *