Шанувальник GTA 5 Online став мільярдером після 18 тисяч годин гри

Відданий фанат Grand Thaft Auto 5 Online зміг заробити цілий мільярд ігрових доларів. Для цього він грав у гру по 6 годин щодня протягом 9 років з 2013.

Загалом на це досягнення геймер витратив майже 18 тисяч годин. Це 750 діб або трохи більше як 2 роки безперервної гри.

Успіх у GTA Online

Будь-хто може досягти успіху в Лос-Сантосі, а один з гравців Grand Theft Auto Online став внутрішньоігровим мільярдером після незліченних годин, проведених у грі.

Багато гравців у GTA Online здобули віртуальну популярність, виконуючи безрозсудні трюки, але деякі щасливі, сидячи склавши руки, і заробляючи гори грошей, виконуючи численні побічні дії GTA Online зі своїми друзями.

Як і в реальному житті, у Grand Theft Auto Online гроші є корисним товаром. Гравці можуть використовувати їх, щоб купувати нові транспортні засоби, зброю та навіть домашній бункер, який стане їхньою базою для операцій, щоб виконувати роботу та заробляти ще більше грошей.

Є навіть багато збоїв у GTA Online, які можуть допомогти потенційним гангстерам стати ще багатшими, продаючи копії автомобілів або повторюючи раніше завершені пограбування.

Навіть з усіма цими нелегальними способами заробітку грошей у Grand Theft Auto Online не кожен гравець може претендувати на те, щоб стати віртуальним мільярдером. Втім, один житель Лос-Сантоса нарешті став таким після буквально довгих років гри.

Як показано на скріншоті шанувальника, для цього йому знадобилося понад два роки ігрового часу, а коментатори дійшли висновку, що їм довелося б витратити майже 18 тисяч годин з моменту запуску GTA Online у ​​2013 році.

Хоча стати мільярдером у Grand Theft Auto Online трапляється рідко, у гру регулярно додаються нові способи заробітку через спеціальні події та оновлення.

Одна з останніх подій GTA Online відбулася в серпні та розширила регіон Кайо-Періко новими гонками та закопаними скарбами.

Інші оновлення надали гравцям більше можливостей позбутися буйних відвідувачів нічних клубів і полегшили нудну роботу заробляння грошей у GTA Online, пропонуючи більші виплати за успішні крадіжки.



Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *