Штурмовики «Закарпатського легіону» знищили ворога

Штурмовики 128 бригади знищили чеченських бійців із найбільшого військового з’єднання росгвардії й захопили трофейну зброю і техніку.

Джерело: Офіційна фейсбук сторінка 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон.

Деталі: У ході останніх бойових сутичок із російськими окупаційними військами штурмовики 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади знищили трьох бійців росгвардії і взяли трофейну зброю і техніку.

Судячи з документів, закарпатській бригаді намагалися протистояти гвардійці 46-ї окремої бригади оперативного призначення нацгвардії Росії – найбільшого з’єднання військ росгвардії, яке базується в Чечні. Це з’єднання було створене ще в 2000 році для боротьби з силами чеченського спротиву, тому має тривалий досвід бойових дій. Однак він не допоміг при зустрічі зі штурмовиками 128 бригади Збройних Сил України.

 

У результаті бойової сутички знищені троє росгвардійців, котрі служили в 94-му полку бригади, що дислокується в м.Гудермес, та 96-му полку, що дислокується в м.Урус-Мартан Чеченської республіки.

Це – старший сержант Маччиев Анвар Гусейнович; Магомедов Магомед Хізригаджиевич 30.03.1989 р.н, Магомедов Магомед Шарамазанович 10.09.1993р.н. Всі родом з Дагестану.

Повідомляється, що у знищених ворогів вилучені особисті жетони та документи: шляховий лист водія БТР-80 із даними водія, старшого машини, витратами пального тощо; робочий зошит замкомандира 1-ї роти особого призначення старшого лейтенанта Петрова Ф.Г. зі списком особового складу: 14 військових, у тому числі один офіцер; відомість про бойову техніку підрозділу – чотири бронетранспортери «БТР-80» і три військові вантажівки «Урал 4320».

Штурмовики 128 бригади взяли також трофеї – неушкоджений БТР-80 та зброю – кулемети Калашникова, автомат Калашникова, снайперську гвинтівку Драгунова (СВД) з боєприпасами. “І техніка, і зброя відтепер служитимуть нашій бригаді”, – повідомляє 128-ма ОГШБ.

Штурмовики “Закарпатського легіону” знищили орківських чеченців
Штурмовики “Закарпатського легіону” знищили орківських чеченців
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *