Бруд, сморід, оголені електродроти: в Києві у горе-батьків забрали 5-річну доньку (ФОТО)

Столичні соцпрацівники та ювенальні поліцейські вилучили 5–річну дівчинку з неблагополучної родини. Дитина мешкала разом із батьками в антисанітарних та небезпечних умовах.

Стосовно дорослих поліцейські склали адміністративні протоколи, а дитина нині перебуває на обстеженні у лікарні, повідомила пресслужба столичного управління поліції.

У ході профілактичного рейду «Діти вулиці» ювенальні поліцейські ГУ поліції спільно зі спеціалістом міської служби у справах дітей та сім’ї КМДА вилучили 5-річну дівчинку із родини, яка вже перебувала на обліку служби у справах дітей та сім’ї.

Під час перевірки правоохоронці та фахівці профільної служби виявили у квартирі дитину, котра була недоглянута. Також була відсутня відносно неї документація щодо медичного огляду. Крім того, в приміщенні були жахливі умови для нормального перебування в оселі: розкидані речі, бруд, сморід, електричний щит з оголеними дротами“, – йдеться у повідомленні.

Дитину було вилучено з родини, наразі вона перебуває у медичному закладі задля обстеження стану її здоров’я.

Щодо обох батьків були складені адміністративні протоколи за ст. 184 Кодексу України про адмінправопорушення – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Також співробітники поліції провели із батьком та матір’ю профілактичну бесіду. Вони мають навести лад у квартирі. Лише після ретельної перевірки стану оселі соціальними службами буде прийняте рішення про повернення малолітньої додому.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *