Будівництво Київської обхідної дороги — стимул для економіки країни

Однією з амбітних цілей Укравтодору – є будівництво Київської обхідної дороги. Завдяки таким інфраструктурним рішенням країна отримає не лише комфортні маршрути для транзитного транспорту але й додаткові інвестиції, що є потужним стимулом для економіки країні. 

 Днями, найбільша інвестиційна компанія України Dragon Capital стала власником офісно-логістичного офісу площею 100 208 кв. м. Логістичний комплекс став 11-им, та найбільшим об’єктом у портфелі складської нерухомості Dragon Capital. Таким чином компанія збільшила свої складські площі в столичному регіоні на 50%. 

Логістичний комплекс розташований в с. Білогородка, це за 6 км від проходження майбутньої Київської окружної дороги, між трасами М-06 Київ – Чоп та М-05 Київ – Одеса. До речі, ця ділянка протяжністю 35,2 км вже проєктується. Вона охопить три райони Васильківській, Києво – Святошинський та Макарівський, в складі її також передбачено будівництво 2 штучних споруд та 5 транспортних розв’язок. 

Довідково: Проєкт будівництва Київської обхідної дороги є частиною ВКАД – «напівкільця» загальною протяжністю близько 150 км. КОД допоможе вивести транзитні потоки руху транспортних засобів за межі Києва та  з’єднає ключові транспортні артерії :  М-07 Київ – Ковель, М-06 Київ – Чоп, М-05 Київ – Одеса та Н-01 Київ – Знам’янка. Далі об’єднає автомобільні дороги Н-08 Бориспіль – Маріуполь та М-03 Київ – Харків та обхід м. Бровари. Наразі три ділянки проєктуються, ще по одній ділянці тривають тендерні процедури.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *