Вихід Миколи Галушка зі «Слуги народу»: Політсила відреагувала на звинувачення у «договорняках»

У партії «Слуга народу» відреагували на заяву нардепа Миколи Галушка про «договорняки» щодо місць у списках політсили перед місцевими виборами на окрузі № 97 у Київській області.

Відповідна заява з’явилася на офіційних сторінках «Слуги народу» у соцмережах, передає Depo.ua.

Зокрема, у політсилі заявили, що нардеп Галушко сам хотів взяти участь у так званих «договорняках» з кандидатами.

«Це дуже серйозні звинувачення, оскільки «договорняки» та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди. Тому служба безпеки партії вже почала відповідні перевірки. Ми також перевіряємо факти, які навів керівник Київської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександр Дубінський. За його даними, пан Галушко зустрічався з політичними опонентами «Слуги Народу» на окрузі № 97 і, ймовірно, мав намір включити їхніх людей до списку на місцеві вибори», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керівництво партії «Слуга Народу» довіряє партійним командам у регіонах.

«Тому все, що можна вирішити в місцевому партійному осередку, вирішується там. Водночас вищі керівні органи і особи мають достатньо інструментів впливу на керівництво осередків – і вони ними неодмінно скористаються, якщо факти «продажу місць» підтвердяться», – наголосили у «Слузі народу».

Наразі офіційна заява про вихід із партії від Галушка не надходила.

«Щодо слів пана Галушка про намір вийти з партії «Слуга Народу» – коли від депутата надійде офіційна письмова заява про це, керівні органи партії розглянуть її у відповідному до статуту порядку. Підкреслюємо, що про вихід пана Галушка з фракції «Слуга Народу» у парламенті не йдеться», — наголошується у повідомленні. 

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції «Слуга народу» Микола Галушко, який обирався до парламенту на 97 окрузі (Бровари), заявив про свій вихід з партії. 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *