Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)

Воїни ЗСУ, які захищають нашу країну в найгарячіших точках, отримали мобільні лазне-пральні комплекси від благодійного фонду «Рій». Перші МЛПК були днями представлені у столиці і вже відправилися військовим підрозділам Сухопутних військ України.

Як виглядають унікальні лазні — дивіться у нашому матеріалі нижче.

Що відомо про МЛПК від БФ «Рій»

МЛПК являють собою оснащенні морські контейнери, які ставляться на причеп, а тому їх легко транспортувати з одного місця призначення в інше. За один день комплексом може скористатися 80-150 військовослужбовців.

За словами військового керівництва, ці МЛПК дозволять воїнам покращити фізичний, психологічний стан військовослужбовців, підвищити боєздатність війська шляхом забезпечення базових потреб у гігієні.

Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)

 

Перші МЛПК відправилися на фронт (фото: Фонд допомоги війську “Рій”)

«Дані комплекси — заслуга кожного, хто долучився до збору. Кожного, хто працює над цим проєктом. Кожного, хто зробив чи наблизив перетворення звичайних морських контейнерів в лазне-пральні комплекси”, — говорить директорка благодійного фонду Діана Ільницька.

Вартість укомплектування одного контейнеру — 460 тисяч гривень.

Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)

Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)

Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)

Воїни ЗСУ отримали унікальні мобільні лазні: як вони виглядають (фото і відео)

Комплектація МЛПК (фото: Фонд допомоги війську “Рій”)

 

 

«Донати народу України в тандемі з нами зробили можливим гарячий душ, чистий та сухий одяг для українських захисників за будь-яких обставин. Це напряму впливає на їхню боєздатність та якість виконаних завдань, а отже, на наближення спільної перемоги!» — каже Діана.

Додамо, що перші МЛПК отримали бойовий підрозділ Окремої Президентської Бригади імені Гетьмана Богдана Хмельницького та 60-та окрема механізована Інгулецька бригада. Волонтери уже отримали дуже позитивні відгуки від бійців: «Душ майже, як вдома».

На сьогодні ціль проєкту від БФ «Рій» — забезпечити мінімум 20 лазне-пральними комплексами підрозділи Сухопутних військ впродовж року.

 

 

Що відомо про БФ “Рій”

“Рій” — це команда спеціалістів та волонтерів, які працюють задля пришвидшення перемоги зі стальною вірою в українських військових.

“Чого ми хочемо? Перемоги! Як ми цього досягаємо? Підсилюємо боєздатність війська!” — описують свою діяльність волонтери.

Долучитися до проєкту й задонатити на МЛПК сьогодні може кожен.

Реквізити для фінансової допомоги

  • Монобанка за цим посиланням
  • Поповнення карти в ПриватБанку: 4246001003474792
  • PayPal: riyukraine@gmail.com
  • SWIFT (долар): UA863052990000026004041039705
  • SWIFT (євро): UA803052990000026002041020578

BANK INFORMATION

Bank address: 1D Hrushevskoho St., Kyiv, 01001, Ukraine

Beneficiary bank: JOINT-STOCK COMPANY COMMERCIAL BANK «PRIVATBANK»

SWIFT CODE: PBANUA2X

Крім того, ви можете закупити будь-яку частину, або укомплектувати повний лазневий комплекс персонально або від імені вашої організації, що носитиме вашу назву.

Більше деталей можете знайти на сторінках «Рою» у соціальних мережах тут.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *