Відбулось представлення новопризначеного голови Броварської райдержадміністрації

Георгія Біркадзе офіційно призначено на посаду голови Броварської районної державної адміністрації. Відповідне розпорядження № 470/2020-рп               22 вересня 2020 року підписав Президент України Володимир Зеленський.
 

23 вересня 2020 року біля адмінбудівлі райдержадміністрації відбулося його урочисте представлення за участю Голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна.     В заході взяли участь депутати районної та місцевих рад, керівництво Київської обласної державної адміністрації, Броварської районної державної адміністрації, Броварської міської ради, Броварської районної ради, сільські, селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій Броварського району.

    Василь Володін вручив новопризначеному очільнику Броварщини службове посвідчення та побажав успішно втілювати поставлені перед регіоном завдання. Він зазначив, що Броварський район має успішно реалізувати всі національні реформи. На часі – створення адміністративних центрів територіальних громад. Тому Георгій Біркадзе має остаточно закінчити процес децентралізації та сприяти максимальному залученню інвестицій у регіон.  

    Георгій Біркадзе подякував за виказану довіру Президентові України, який підтримав його кандидатуру на цю посаду. Він зазначив, що готовий до покладеної на нього відповідальності працювати задля блага мешканців Броварщини.
    У бажаючих була можливість задати нагальні питання та поспілкуватись з новим очільником Броварського району особисто.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *