Війна коханню не перешкода!

Війна коханню не перешкода, і навіть у часи збройної агресії, життя продовжується у його прекрасних формах — створюються нові сім’ї, закохані одружуються, а молодята стають татусями та матусями.

Джерело — БРОВАРСЬКА РДА

Важливий етап у житті, як поєднання двох сердець у шлюбі або, як кажуть, «вузами Гіменея», не оминає і наших українських військових.

Напередодні Світлого Христового Воскресіння, у житті двох молодих людей сталася радісна і важлива подія — у військового роти охорони Броварської районної військової адміністрації, позивний «Мустафа» та його чарівної половинки — Наталії.

У суботу, 23 квітня, у приміщення Броварського відділу ДРАЦС, що на вулиці Київській, 155, відбулася урочиста церемонія шлюбу двох молодих людей.

На захід зібралися військові побратими та представники Броварської районної військової адміністрації.

        

 Звісно, зважаючи на військовий стан, святково-урочистого «дрес-коду» не було, що не відміняло радісних емоцій, якими було наповнене свято закоханих.   

                 

 

Урочисту церемонію провела начальник Броварського відділу Державної реєстрації актів цивільного стану у Броварському районі Київської області центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Лідія Мальченко.

       

 

Навіть попри військовий стан, пані Лідія, як і личить справжньому фахівцю своєї справи, провела церемонію з дотриманням усіх атрибутів — вступне вітальне слово, церемонія розпису, обмін обручками та ігристе весільне шампанське.

        

          

 

З вітальним словом та найщирішими побажаннями сімейного щастя, звернувся до молодят начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило.

       

 

Нареченому, за такої прекрасної події, військова районна адміністрація надала три повних дні вихідних, щоб молодята змогли побути разом та насолодитися радісною подією.

      

Колектив Броварської районної військової адміністрації щиро вітає молоду родину та бажає щастя, родинного тепла та  затишку!

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *