В Україні оновили карантинні зони: Бровари і Броварщина тепер в «помаранчевій»

В Україні 30 жовтня оновили карантинне зонування. Київ поки що залишається в «помаранчевій» зоні. У «червоній» – 11 обласних центрів.

Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні в п’ятницю, 30 жовтня.

Нове карантинне зонування почне діяти з понеділка, 2 листопада. Повний список оновлених карантинних зон оприлюднив на своїй сторінці в Facebook міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

До «червоної» зони увійшли обласні центри Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів та місто Бориспіль.

У «помаранчевій» зоні такі міста: Київ, Вінниця, Луцьк, Дніпро, Авдіївка, Мукачево, Запоріжжя, Бердянськ, Біла Церква, Кропивницький, Лисичанськ, Львів, Одеса, Гадяч, Тернопіль, Херсон, Черкаси, Конотоп, Ізюм.

У «жовтій» зоні: Гола Пристань, Каховка і Нова Каховка.

У «зеленій» зоні — лише Горностаївський і Скадовський райони Херсонської області.(тижнем раніше таких населених пунктів було 27).

Нове карантинне зонування буде діяти протягом 14 днів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні не будуть запроваджувати жорсткий карантин, оскільки це зупинить економіку.

На цьому тижні Кабмін продовжив режим надзвичайної ситуації через коронавірус до кінця 2020 року.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *