ДБР затримала на кордоні три Rolls-Royce власника столичного ТРЦ «Гулівер»

Нещодавно співробітники ДБР на українському кордоні затримали дві автівки Rolls-Royce, що належать родичу колишнього прем’єра рф, наразі заступнику голови Ради Безпеки рф Дмитру Медвєдєву. Третій затриманий Rolls-Royce, за попередніми даними, зареєстрований на трирічну доньку кримінального авторитета Андріана Родіна.

Про це Mind повідомили у Державному бюро розслідувань.

На міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський – Отач» співробітниками Державного бюро розслідувань виявлено спробу вивезення громадянами  Шкурдодою А. та Битяком М. за межі України автомобілів Rolls-Royce Phantom, 2019 р.в., д.н.з. АА0001РР, та Rolce-Royce Cullinan, 2021 р.в., д.н.з. АА0001НС, які на праві власності зареєстровані за ТОВ «Карпе Ренталс». Адреса компанії – Київ, площа Спортивна, 1-а – торгово-офісний центр «Гуллівер».

Як зазначає ДБР, вказані автомобілі з моменту їх реєстрації фактично перебувають у користуванні власника «Гулліверу», торгівельних мереж «Технополіс» та «Ельдорадо» бізнесмена Поліщука Віктора Степановича.

 

ДБР затримала на кордоні три Rolls-Royce

 

Відомо, що Віктора Поліщука пов’язують родинні зв’язки з російським політиком Дмитром Медвєдєвим, який наразі обіймає посаду заступника голови Ради Безпеки РФ та був одним із тих, хто палко підтримав ініціативу Володимира Путіна про війну в Україні.

Дружина Поліщука, Лілія – племінниця Світлани Медведєвої, дружини Дмитра Медведєва.

Також на цьому ж пункті пропуску затримано третій Rollce-Royce, який прибув туди сьогодні близько 20:00. Автомобіль Rolce-Royce Cullinan, 2019 р.в., з державним номерним знаком КА0025ММ належить громадянці РФ Іманалі Андріані Андріївні 2019 року народження, яка зареєстрована за адресою: м. Київ, проспект Науки, 34, кв. 22.

ДБР затримала на кордоні три Rolls-Royce

Як зазначає ДБР, за попередньою інформацією, Іманалі А.А. є донькою відомого кримінального авторитету на прізвиська «Полузверь» та «Андрей Ростовский» Родіна (Іманалі) Андріана Михайловича, 1971 р.н., громадянина РФ.

ДБР повідомило, що на даний час подальший рух вказаним автомобілям заборонений до прийняття відповідного рішення.

Чи була спроба перетин кордону узгодженого з іншими двома водіями – встановлюється.

Усі три автомобілі затримані, їм заборонено рух до ухвалення відповідного рішення.

Вартість Rolls-Royce Phantom починається від 15 млн. гривень, Rolce-Royce Cullinan – від 19 млн. гривень.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *