Депутат Київської облради Наталія Гунько придбала для Требухівської громади дитячий майданчик

В середні липня по вулиці Грушевського (Постишева) відбулося зібрання місцевої громади з приводу облаштування дитячого майданчика так як місцевим малюкам просто не було де проводити свій вільний час. На чолі стала небайдужа жінка Марина Горбачова. Ініціативна група звернулася за сприянням до земляка, депутата Броварської районної ради Сергія Корнійка. Отримавши схвалення та підтримку від нього, було вирішено провести у найближчі вихідні збори на вулиці, щоб обговорити деталі будівництва, визначитися з місцем майданчика та подальшими кроками. Також Сергій Корнійко порадив звернутися за допомогою до депутата Київської обласної ради Наталії Гунько, яка допомагала під час будівництва парку «Городчанський». Наталія Іванівна люб’язно згодилася допомогти. Було опрацьовано 11 проектів по майданчику і на розгляд шановного депутата подано три варіанти. Серед них був проект дитячого майданчику, про який можна тільки мріяти: з чотирма гарними гойдалками, каруселлю, подвійним балансиром, гіркою та спортінвентарем. Саме його і погодилася придбати Наталія Гунько!

Потім процес пішов далі. За сприяння голови Броварської районної ради Сергія Гришка було завезено 80-90 тон піску. Окрема подяка КП «Сервіс» за надану техніку для його.

 
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Найцікавіші перетворення дитячого майданчику по вулиці Грушевського (Постишева) в селі Требухів відбулися протягом минулого тижня. Було зроблено освітлення, за що місцеві жителі дуже вдячні Дідусю Валентину, Вакулюку Федіру, Прудкому Володимиру, Шибіку Олегу та Осначу Артему! Тепер майданчик освітлюється навіть вночі!

А найочікуваніше те, що 15 серпня, в суботу, руками місцевих активістів встановили гойдалки, які профінансувала депутат Київської обласної ради Наталія Гунько! Требухівці щиро дякують їй за відгук на їх прохання допомогти облаштувати дитячий майданчик! Дуже приємно, що Наталія Іванівна відвідала село, коли батьки встановлювали ігрове обладнання та особисто вручила сертифікати якості й іншу документацію. Наталія Іванівна поспілкувалася з требухівцями, вислухала їхні побажання та пообіцяла не зупинятися на досягнутому, а й наділі допомагати у вирішенні нагальних питань.  До речі, із п’яти запропонованих варіантів дитячого майданчику вона обрала саме найкращий варіант, який вже дістав назву «Майданчик мрії».

 Якби ви бачили ті радісні оченята, коли вже дозволили заходити та гойдатися – саме для цього і варто було старатися!!!

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *