Допомога від Благодійного Фонду «Моя Райдуга»

🌈В суботу, 26 вересня, Благодійний Фонд «Моя Райдуга» завітав з гуманітарною допомогою до дівчаток Олени і Каріни Жежера в с.Атюша, що на Чернігівщині!
👀Сказати, що діти задоволені і здивовані подарункам — нічого не сказати!
🙏🏻Від нової чистої чашки до нової свіжої пахучої білизни, від круп і смаколиків до прикрас, трендового одягу і найгарнішого шкільного приладдя!
🙌Радості немає меж! У них майже все є!
😔Лише не вистачає мами, яка з відкритою формою туберкульозу і 37 кг ваги знаходиться у лікарні. І хто зна, чи повернеться.
😔Лише не вистачає НОРМАЛЬНОГО ДВОЯРУСНОГО ЛІЖКА, з нормальними матрацами, бо те місце, де спить малеча, наврядчи можна назвати ліжком.
😔Лише не вистачає нормальних умов хоча би в дитячій кімнаті, бо стіни, вкриті пліснявою, де давно немає обоїв, де страшний запах відсирілості, розвалена стеля і трухляві меблі — це неприпустимо для дітей
😔Лише не вистачає лампи для кварцування, бо відкрита форма туберкульозу мами — це несамовитий ризик для дітей!
‼️Хто може стати чарівником, для Карінки та Лєночки або знає таких, відгукніться чи тегніть друга!
💋Місто Щасливих Людей! Україна! Ви — космічні! Дякуюююююю!
*на зустрічі була присутня соціальний працівник, тато в цей час дуже вміло грав працьовитого завзятого татуся, який готував їсти і порався по господарству
Чи є так насправді? Хто зна. Але те, що дівчаткам краще бути вдома, ніж в притулках чи інтернатах — це факт! Вони люблять свій дім, однокласників і сім’ю, яка б вона не була.
**окрема вдячність пані Оксані, яка проявила всю свою любов і будучи сусідкою дітвори, почала бити в дзвони про допомогу!
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *