Ектор Хіменес-Браво сказав, що йому «сумно і боляче», й виїхав з України

Суддя популярного кулінарного шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво висловився про події на сході України та агресію з боку РФ. Він назвав кошмаром те, що відбувається.

Однак територію України він покинув і пообіцяв повернутися в недалекому майбутньому.

Про це відомий кулінар написав на своїй сторінці в Instagram.

«Остання заява Путіна проти України та українців – це слова людини, яка не у своєму розумі. Як він може говорити: «Україна створена росіянами»? Як він може говорити:»Там, де зараз Україна, це руські землі»? Мені так сумно. Мені так боляче», — написав Хіменес-Браво.

Він зізнався, що відчуває біль кожного українця, як українець, яким він є.

«Намагаюся зрозуміти, як Бог дозволяє цьому статися з нашою дивовижною країною і з нашим дивовижним народом… Українці заслуговують щастя і процвітання, і вони заслуговують того, щоб прокинутися прямо зараз від цього кошмару. Я відчуваю справжню порожнечу зараз в душі та в серці», — підкреслив суддя МастерШеф.

Ектор Хіменес-Браво сказав, що йому "сумно і боляче", й виїхав з України

Скріншот

Він зазначив, що зараз перебуває зі своєю кровною сім’єю і поїхав, оскільки планував цю поїздку дуже давно. Також Ектор Хіменес-Браво підкреслив, що заслужив відпустку і можливість побачити маму.

«Сьогодні я зі своєю сім’єю кровною, і не збираюся виправдовуватися — мої люди знають, як старанно я працював, і давно планував свою поїздку. Ми відзняли найближчий випуск Майстер Шеф, сезон в ресторанах завершується, я можу дозволити собі заслужену відпустку. Можу дозволити поїхати та побачити маму», — пояснив він підписникам.

Ектор Хіменес-Браво сказав, що йому "сумно і боляче", й виїхав з України

Скріншот

Однак суддя МастерШеф підкреслив, що душею і серцем він зараз знаходиться в Україні. І пообіцяв повернутися дуже скоро.

«Але моя сім’я також душею і серцем знаходиться в Україні, і відлуння слів, які я чув від деяких божевільних політиків, змушує мене сумніватися в доброті людей на землі.

Але це українці показали мені, що доброта існує. Я повернуся дуже скоро додому в Україну. Це не втеча, а моя відпустка, на якій зійшлися події — в листопаді я про них і не підозрював. Упевнений, ми все це переживемо. Впевнений, любов сильніше. Упевнений, ми сильніші. Слава Україні! Героям Слава!»- пообіцяв Хіменес-Браво.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *