За рік нардепи з Київщини значно оновили свій автопарк — серед них і представник Броварів Микола Галушко

Після 24 лютого 2022 року нардепи та їхні родини витратили на придбання автомобілів щонайменше 1,3 млн доларів, пише Марина Баранівська з посиланням на відео Bihus.Info. У фокус уваги журналістів потрапили і зокрема декілька депутатів з Київщини – Олександр Горобець, Леонід Галушко та Ольга Василевська-Смаглюк.

У серпні 2022-го журналісти помітили, як ще один нардеп від «Слуги народу» Олександр Горобець під’їхав до одного з київських ресторанів на недавно придбаному Mercedes-Benz S560 2017-го року випуску вартістю $70 тис.

У відповідь на питання розслідувачів, кому саме належить це авто, Горобець сказав, що власником є його друг-рітейлер. Як пізніше з’ясували журналісти, автомобіль був оформлений на водія Горобця, який давно працює з нардепом.

Три престижних авто виявили у «слуги» із Броварів Миколи Галушка (97 округ), два з яких він оформив на свого батька — гібридний Lexus NX300H 2021-го, а на початку грудня ще й гібриду Volvo XC90 2022-го року.

Ціни на такі починаються від $40 тис. та від $55 тис. відповідно. Ще одне авто — Mercedes-Benz S500 2010-го року, яке коштує від $10 тис.

А от народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк зі «Слуги народу» (96 округ) у липні 2022 року придбала позашляховик Jeep Grand Cherokee 2021-го року випуску.

НІ, ЦЯ МАШИНА НЕ БИТОК З США –

ВІДПОВІЛА ВАСИЛЕВСЬКА-СМАГЛЮК

Зі слів народної депутатки, перед цим продала свої старі автомобілі Honda CR-V та Mercedes-Benz GLC. Каже, що авто коштувало близько 1,8 млн грн.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *