Звіт депутата Київської обласної ради 7 скликання НАТАЛІЇ ГУНЬКО про депутатську діяльність (продовження)

(Продовження)

ОСВІТА

В дитячих садочках і школах закладаються основи світосприйняття майбутнього громадянина України, який стане розбудовником нашої незалежної держави. Тому роблю все для того, щоб перебування учнів в дошкільних і загальноосвітніх установах було комфортним.

Утеплення фасаду дитячого садочку «Вишенька» в с.Княжичі. Протягом 2018-2019 року за мого сприяння з обласного бюджету виділено кошти на ремонт дитячого садочку «Вишенка» в селі Княжичі. На ремонт виділено з обласного бюджету 2 500 000 грн. у 2018 році та 3 344 491 грн. у 2019 році.

Благодійна допомога ДНЗ “Ромашка” село Требухів — 1 вересня 2017 вручено пральну машину та телевізор, придбані за власні кошти. У 2017 за особисті кошти придбала ноутбук для вчителів Тарасівського НВК, а в 2018 році пральну машину для дошкільного закладу НВК.

У 2018 році надала кошти гімназії ім. С.Олійника місто Бровари на придбання музичної апаратури та вручила премії учням гімназії — переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад.

На звернення батьків 1(5)б класу та класного керівника Мізіної С.П. гімназії ім. С.Олійника придбала, разом із батьками, для класу 43 комплекти меблів для класної кімнати.

26 червня 2018 року привітала 80-й ювілейний випуск у Гоголівській ЗОШ та вручила подарунок — принтер. 14 грудня 2018 відзначають Свято Наума Грамотника в Калинівській ЗОШ де подарунки та грошові премії отримали 25 учнів — учасників та переможців районних олімпіад.

Надала особисті кошти на автобусне перевезення учнів Требухівської та Калинівської ЗОШ на Новорічне свято в місто Київ.

Продовжую фінансувати за особисті кошти започатковані у 2016 році постійнодіючі акції:

Вручення премій кращим випускникам — медалістам Броварського району: золота медаль премія 5000 грн, срібна 3000 грн.

У 2016 — 2017 — Вручення премій медалістам на випускних вечорах в селі Требухів, Княжичі та в смт Калинівка.

2018 — вручення премій кращим випускникам — медалістам Броварського району. Цього року премії отримали 13 випускників — 8 золотих та 5 срібних медалей.

2019 року премії отримали 6 випускників Требухівської та Калинівської ЗОШ — 4 золотих та 2 срібні медалі.

 

Чотири роки в районі працює моя Програма “Чиста питна вода”- за власні кошти забезпечую перші класи кулєрами та бутельованою водою:

— у 2017 році кулєри та бутельовану воду завезли для перших класів мого округу та в школи села Гоголів;

— у 2018 — в цьому році всі 47 перших класів району (Калитянська та Великодимерська ОТГ включно) забезпечили кулєрами та бутельованою водою.

— у 2019 році 14 кулєрів та бутельовану воду отримали перші класи у Требухівській, Княжицькій, Калинівській школах, дві школи в селі Гоголів, початкова школу у військовому містечку Семиполки та комунальний заклад Броварської районної ради “Школа мистецтв” в смт Калинівка.

У 2020 — кулєри та бутельовану воду забезпечу для всіх перших класів Броварського району ( в межах до адмін реформи).

ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ:

2016 До дня захисту дітей 1 червня профінансовано дитячий майданчик в селі Русанів. На відкриття майданчику організували свято всім жителям села з морозивом та подарунками.

24.08.2019 року в селі Требухів відбулося відкриття Городчанського спорт-парку. Ініціаторами створення цього парку стали мешканці вулиці Садової та прилеглих вулиць. На звернення активістів про допомогу, мною профінансовано придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика, волейбольної сітки, профінансовано розваги з аніматорами для дітей в день відкриття спорт-парку.

2020 — приклад Городчанського в селі Требухів перейняла група активістів з прилеглих вулиць Грушевського. Потреба в місці активного відпочинку для діток з’явилася вже давно. Батьки звернулись до мене з прохання про допомогу. На сьогодні дитячий майданчик вже встановлено. Профінансувала за власні кошти комплекс дитячого майданчику з чотирма гарними гойдалками, каруселлю, подвійним балансиром, гіркою та спортінвентарем.

 

До Дня захисту дітей 1 червня 2017 р. відвідала дітей, хворих на ДЦП в Броварському та Баришівському районах. Артем Стирта — маленький житель села Леляки, Баришівського району отримав в подарунок новий інвалідний візок.

Діткам Броварщини вручила розвиваючі ігри та солодощі. Перебуваючи в Баришівського районі відвідала обласний дитячий санаторій «Поляна» та вручила спортивний інвентар.

У 2017 році до Дня Святого Миколая всім вихованцям дитячого Будинку “Надія” подарувала вишиванки та солодощі а 1 червня 2019 до Міжнародного дня захисту дітей ‒ спортивне спорядження, велосипеди та солодощі.

2016 — вихованцям дитячого реабілітаційного Центру “Сонячне сяйво” у Требухові вручила 22 квитки в “Аквапарк”.

Новорічні подарунки отримали дітки Броварщини, вихованці Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Сезенків” та вихованці НВК села Сезенків Баришівськог району.

У 2018 році привітала новорічними подарунками вихованців дитячих дошкільних навчальних закладів в с. Княжичі, Требухів, Калинівка, Гоголів, Русанів, Тарасівка та вихованців Навчально-реабілітаційного Центру “Мозаїка” в місті Бровари.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *