Звіт депутата Київської обласної ради 7 скликання НАТАЛІЇ ГУНЬКО про депутатську діяльність (закінчення)

(Закінчення)

СПОРТ

Фінансово підтримую розвиток волейболу в районі та волейбольний клуб «Форсаж» с.Гоголів, зокрема у 2018 році надала кошти для придбання нової спортивної форми, на оплату перебування команди на всеукраїнських змаганнях в місті Запоріжжі .

Спонсор проекту “Літня спартакіада “Гоголів-2017” та головний Спонсор проекту “Літня спартакіада “Гоголів -2018”, в якій беруть участь команди з Київської, Чернігівської області та міста Київ. Організатор ВК “Форсаж”.

В 2019 році профінансовано проведення змагань з волейболу серед команд учнів Требухівської ЗОШ.

Надала особисті кошти для придбання спортивної форми для жіночої волейбольної команди с. Плоске.

За моєї фінансової підтримки до Дня молоді 2019 році в с. Требухів проведено Спортивно-мистецький фестиваль в якому беруть участь мистецькі колективи Броварщини, спортивні команди з футболу, волейболу, проводиться турнір по боксу.

Популярним серед молоді Броварщини є заняття боксом, тому підтримую розвиток і цього виду спорту. Першими були вихованці секції боксу смт Калинівка, яким у 2017 році за особисті кошти придбала та вручила боксерське спорядження.

У вересні 2019 року профінансувала поїздку боксерів села Требухів на змагання в м. Ніжин.

Учасники змагань отримали у подарунок новенькі боксерські рукавички.

В грудні 2019 року привітала учасників Відкритої першості по боксу спортивного клубу “Січ” в селі Требухів новорічними подарунками.

Профінансовано участь учнів Русанівського НВК у шаховому турнірі.

7 грудня 2019 на Броварщині стартував чемпіонат району з футзалу серед дорослих команд. Футбольний клуб “ЮНІОН” з Броварів грав за фінансової допомоги депутата Київської обласної ради Наталії ГУНЬКО.

Профінансовано поїздку та участь команд Броварщини УТМР1 та УТМР2 на чолі з їх капітанами Олегом Поліщуком та Євгеном Тараном у щорічному мисливському фестивалі “Літній кубок мисливських традицій — 2019” та 19 січня 2019 року “ІІ Зимовий кубок мисливських традицій” в селі Сальне Чернігівська область Ніжинський район.

Команди взяли участь у змаганнях 24 серпня в серпні «Літній кубок мисливських традицій — 2020».

Учасникам закуплена форма та спорядження.

Матеріальна допомога громадянам, які потрапили в складні життєві обставини з коштів, передбачених в обласному бюджеті Київської області на забезпечення діяльності депутатів Київської обласної ради:

За п’ять років моєї діяльності, як депутата Київської обласної ради, з депутатського фонду за зверненнями громадян виділено матеріальну допомогу жителям Броварського району, міста Бровари, міста Березань, Баришевського району 2016-2019 рік — в розмірі 1 млн. 700 тис. грн. Виділялись суми в розмірі від 5 тис.грн. до 50 тис.грн. — в основному на лікування тяжкохворих та постраждалим від пожеж.

За півроку 2020 рік з депутатського фонду за зверненнями громадян виділено матеріальну допомогу в розмірі 250 тис. грн.

Перелік питань важливих для громади, вирішених мною через особисті звернення до органів влади:

  • — Щодо виділення 3-х автомобілів швидкої допомоги для підстанцій в с.Гоголів, с.Літки , смт Велика Димерка.: клопотання до Київської обласної ради, Департамент охорони здоров’я Київської ОДА — виділено 2 автомобілі.
  • — Щодо виділення 4 шкільних автобусів на школи Броварського району: клопотання до Київської обласної ради, Департаменту освіти Київської ОДА.
  • — Щодо проблеми підтоплення ІІ мікрорайону та незаконного будівництва на території ІІ мікрорайону м.Бровари.
  • — Щодо організації інклюзивного навчання в 1 класі Княжицької ЗОШ — відкрито.
  • — Ініційовано питання щодо реконструкції ДНЗ «Сонечко» в с.Требухів на 120 місць, ініційовано питання щодо добудови приміщення ліцею ім.С.І.Олійника в м.Бровари на 800 місць.
  • — Клопотання до Управління водних ресурсів у м.Києві та Київській області щодо з розчищення русла річки Красилівка
  • — Клопотання до Київської обласної ради щодо реконструкції системи водовідведення в с.Красилівка Броварського району.
  • — Клопотання до Київської обласної ради щодо забезпечення питною водою Гоголівської ЗОШ І-ІІІст. Броварського району(будівництво бювету).
  • — Зверненя до Служби автомобільних доріг у Київській  області щодо капітального ремонту дороги в с.Квітневе — Перемога, підготовка документації.
  • — Клопотання до Броварського відділення «Київобленерго» про передачу на баланс ліній електро- передач в садовому товаристві «Ялинка» в с.Княжичі.
  • — Щодо порушення прав громадян та погіршення екологічної ситуації в селі Семиполки Броварського району внаслідок діяльності ТОВ “ВТОРМАГ”.

Проводжу прийом громадян — постійно працює громадська приймальня за адресою м.Бровари, вул. Незалежності 14, офіс 225. За графіком виїзні прийоми громадян проводяться в приміщеннях сільських рад с. Требухів, Княжичі, смт Калинівка, про що попередньо інформую жителів через оголошення.

З повагою Наталія Гунько.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *