Зізнання шопоголіка в Броварах: росіянка пограбувала магазин, але не сіла, бо визнала вину

Броварський міськрайонний суд визнав уродженку Приморського краю (російська федерація) винною у викраденні жіночого одягу з місцевого магазину на 6000 грн. Про це повідомляє «Громадський ревізор. Бровари».

«Подія трапилася у вересні. Жінка зайшла у магазин, вільно взяла все, що захотіла, та не запативши, пішкла. У пакунку були парасолі, нічні сорочки, кілька пар штанів, плащі, рушники, кепки, жіночі панчохи, спідницю, халати, гребінці, комплект постільної білизни та ще купа дрібничок – всього на суму 6 075 гривень. За скоєну під час воєнного стану крадіжку жінці загрожувало позбавлення волі щонайменше на 5 років. Але обвинувачена у вчиненому щиро зізналася та розкаялася, що пом’якшило вирок суду», – ідеться в повідомленні.

Броварський міський районний суд визнав обвинувачену винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану), та призначив покарання – позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років. На підставі ст.75 КК України, жінку звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном на 1 рік. Викрадені речі вона також отримала у користування, адже напередодні повністю відшкодувала їх вартість магазину

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *