Команда Андрія Саука, Андрій Сак: «Я хочу щоб здоровий спосіб життя став нашою національною модою!»

Хто такий Андрій Сак?

32 роки, тренер-викладач Київської обласної федерації Олімпійського Тхеквондо

  •     10 років я працюю з дітьми – допомагаю їм бути здоровими, сильними, справедливими. І перемагати не тільки в спорті.
  •     Серед моїх вихованців – чемпіони та призери України, троє володіють чорним поясом – я пишаюсь ними. Але ще більше пишаюсь тими, хто зміг стати кращим, дисциплінованішим, впевненішим, ніж був на початку занять.
  •     Влада має вернути увагу на спорт —  не як на поодинокі успішні проекти, а як на складову системи виховання молоді. До речі, не тільки молоді – дорослим також корисно тренувати тіло і дух.

    Як тренер, я зіштовхуюсь з проблемою браку місця для тренувань: переважно, це  напівпідвальні приміщення переобладнані під спортзал за батьківський та тренерський кошт. Водночас, наші спортивні об’єкти, які були гордістю міста такі як Комплекс Металург, басейн на Торгмаші та інші стоять руїною.

Я йду в депутати щоб змінити ставлення влади до спорту. Щоб чиновники не тільки раділи та піарились на досягненнях, які їм не належать, а й були учасниками процесу і співавторами перемог. Тому що спорт це здоров’я нації та візитна картка нашої країни.

Обрав команду «Голосу» тому,  що за партією немає корупційного минулого. Ця команда йде не вирішувати свої бізнес-інтереси, а дійсно прагне в громаді змін на краще.

Моя мета – створити умови, аби кожна дитина у  Броварській об’єднаній територіальній громаді мала можливість займатися спортом в школі, на майданчику, стадіоні, в спортивній секцїі. 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *