Медичні новини Броварів

На минулому тижні з персоналу Броварської багатопрофільної клінічної лікарні мали 18 хворих лікарів. Про це Головний лікар Валентин Багнюк доповідав на ранковій нараді міського голови. Він скаржився, що зараз у лікарні не вистачає медперсоналу для роботи, в той час як кількість пацієнтів невпинно зростає. Переповненість лікарні ще й через те, що привозять пацієнтів не лише з району, але також з Борисполя.
Очікують, що хворих на ковід має приймати друга Чорнобильська лікарня, щоб розвантажити Броварську БКЛ. Там має бути відкрито сто ліжок під таких пацієнтів та є відповідні умови (кисень підведено до кожної палати).
Броварська первинна ланка доповіла, що мають 793 підтверджених хворих на ковід по місту. 761 хворіє амбулаторно, з них 29 дітей. Госпіталізовано на сьогоднішній ранок 32 дорослих в ББКЛ та 2 дітей поклали до дитячої лікарні. Головний лікар Ігор Кравцов доповів, що у них також хворіє 7 сімейних лікарів, але за його словами їх є кому замінити. Міський голова Ігор Сапожко зазначив, що важливо надати інформацію пацієнтам, з якими підписані декларації цих лікарів, кому вони можуть телефонувати у разі потреби.
Управління освіти доповіло, що через коронавірус на самоізоляції сьогодні знаходяться 5 груп у закладах дошкільної освіти (по одній в «Оленці», «Лісовій казці», «Калинці» та дві групи в «Джерельці») та 6 класів у школах (по одному класу — ЗОШ №10 та ЗОШ №2, решта — в СШ№7 та Гімназії Олійника). Всього у школах 13,1% відсутніх по хворобі, хворіє 19 працівників та 22 дітей.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *