Можна зберігати всю зиму: готуємо смачний і ситний розсольник в банках

Під час вимушених відключень світла гостро постає питання приготування їжі і зберігання готових продуктів. Тому варто робити запаси, наприклад, закатувати в банки готові супи та інші страви.

Про це пише канал Дача сад і город.

Інгредієнти:

  • 2,5 склянки перловки,
  • 0,5 кілограма кислих огірків (квашених),
  • 0,5 кілограма моркви,
  • 0,5 кілограма цибулі,
  • 4 помідори,
  • 5 зубців часнику,
  • 1 столова ложка солі,
  • 2 чайні ложки цукру,
  • зелень петрушки та кропу.

Приготування розсольнику

Перловку відварити до готовності. Помідори подрібнити блендером.

Моркву та цибулю пересмажити, додати кислі огірки нарізані брусочками. Тушкувати хвилин 10 і додати по черзі інгредієнти, що залишилися (помідори, часник, сіль, цукор).

Перловку та зелень додати в останню чергу. Тушкувати 20 хвилин і розкласти по стерилізованих банках, закатати кришками.

Зберігати таку консервацію треба у темному прохолодному місці.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *