Навчання батальону тероборони Броварщини завершено

1 жовтня в базовому таборі батальйону територіальної оборони відбулись урочисті заходи присвячені завершенню навчань батальйону територіальної оборони Броварського району та з нагоди відзначення Дня бійця територіальної оборони. Завданням і основною метою якого є вшанування кращих представників підрозділів територіальної оборони за результатами проведення навчальних (зборових) заходів у поточному навчальному році, підвищення авторитету Збройних Сил України, популяризації військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, набуття особовим складом бойових спроможностей для виконання визначених бойових завдань.
У ході навчань були проведені заняття з основних видів бойової та спеціальної підготовки (вогневої, тактичної, тактико-спеціальної, інженерної та медичної).
За результатами зборів кращих бійців територіальної оборони відзначено Подяками Броварського міського голови та цінними подарунками, що стануть у пригоді під час виконання поставлених завдань.
Церемонію нагородження провів заступник міського голови – керуючий справами виконкому Дмитро Ткачов, який привітав бійців територіальної оборони з успішним завершенням навчань та побажав звитяги, добробуту та миру.
Відділ з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *